Brugervilkår

Nyhedsbrevet er en gratis service, der udbydes af Billigt.dk

For spørgsmål er du altid velkommen til at bruge vores kontaktformular

Nyhedsbrev og brugerkonto

For at få adgang til dine tilmeldte interessekategorier og favoritvarer, er det nødvendigt, at du identificerer dig ved hjælp af e-mail og password på Billigt.dk, din fungerende e-mail adresse benyttes som login til din brugerkonto, ved tilmelding af nyhedsbrevet oprettes automatisk en brugerkonto, vi sender herefter en bekræftelsesmail med et link som du skal klikke på for at bekræfte e-mail adressen.

Når du tilmelder dig Billigt.dk, accepterer du samtidig brugervilkår til at modtage nyhedsbreve samt eventuelle tilbudsmails, vi sender løbende e-mails med de seneste nyheder indenfor dine tilmeldte interessekategorier. Nyhedsbrevene kan desuden indeholde markedsføring i form af bannere, information om nye tiltag på Billigt.dk. Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt og videregives ikke. Du kan altid afmelde dig igen ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her

Anvendelsesområde

Det det ikke muligt at handle varen direkte på Billigt.dk, vi giver forbrugere produktinformationer fra tredjeparter og fungerer ikke selv som forhandler, Billigt.dk viderestiller til den forhandler hvor man har mulighed for at købe varen. Det er forbrugerens ansvar at læse de gældende handelsbetingelser der forefindes til den henviste forhandler, således tager Billigt.dk ikke ansvar for levering eller reklamation. Billigt.dk tager forbehold for tastefejl, billedmateriale og prisændringer. Alle priser bliver opdateret 1 gang i døgnet fra vor aktuelle partner webshops

Rettigheder (Copyright)

Alt indhold på Billigt.dk, herunder tekst, billeder, videofiler og varemærker må ikke kopieres og er beskyttet af loven om ophavsret. Kopiering af beskyttede materiale uden forudgående tilladelse er ulovligt.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
SmilePrice ApS
Banegårdspladsen 4
6000, Kolding
CVR 34 22 96 27