Kæledyr

Vis som Gitter Liste

Varer 1-50 af 4759

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-50 af 4759

Side
pr. side
Stigende orden

Hvis dyrene er menneskets bedste ven, så er vi også menneskets bedste ven. For vi har alt hvad en ven ville give sin bedste ven. Kæledyr er også vores speciale, og vores afdeling for kæledyr en fyldt med tilbehør og gadgets til hunde og katte. Leder du efter halsbånd, børster, shampoo eller legetøj til dit kæledyr, er du kommet til det rigtige sted. Vi har de helt rigtige kvalitetsprodukter til dyrene. Når man handler til dyrene, er det som at købe til børn. Kun det bedste er godt nok. Det ved vi, og derfor er vores sortiment helt i overensstemmelse med vores kunders behov og krav. 

Når du køber legetøj til din hund eller kat er det vigtigt at du sørger for at det ikke bliver for småt, og at du lige tjekker det materiale, som legetøjet er produceret i. Læs vejledninger og produktbeskrivelser nøje, og køb kun det, som du kan stå inde for selv at have i munden f.eks. Når hunde leger med tykke-legetøj kan det sagtens blive bidt over. Her er det vigtigt at, du tjekker om det er forsvarligt at lege videre med legetøjet. Ellers kan det hurtigt komme i den gale hals. 

Hos Billigt.dk vil vi gerne være verdensmestre, og det hjælper vores kunder os med. Tilbagemeldinger og stjerner er det man bruger på internettet for at bedømme om produkt og service har været ok. Vi er meget glade for at få feedback. Det er med til at vi får vigtig info, som vi kan bruge til at blive endnu bedre. Vi ved at 100 procents tilfredshed ikke rammer alle, men vi håber at det er tæt på. Det kan du være med til at gøre bedre, når du har handlet hos os. Giv os dine gode råd eller stjerner, så vi kan blive verdensmestre i internethandel.