Shopping

Vis som Gitter Liste

Varer 1-50 af 3598

Side
pr. side
Stigende orden
  1. Beyonce Heat EDP 100 ml
    Special pris 119,00 kr Regular Price 420,00 kr
  2. Katy Perry Indi EDP 100 ml
    Special pris 119,00 kr Regular Price 420,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-50 af 3598

Side
pr. side
Stigende orden

Hvad giver man lige folk i gave som bare har alt, eller til nogen som man ikke helt kender. En tur i biffen for 2 med popcorn er blevet en ret populær oplevelsesgave, og noget som de fleste bare elsker. Og der er kommet flere oplevelsesgaver til igennem de sidste år. Kroophold, wellness, kanoture med mere. Ja, der er ingen grænser for, hvad man kan give i gave i dag. Hos billig.dk kan du vælge imellem action, mad og drikke, hotel- og wellness, og gavekort. Så der er masser af muligheder. Det smarte er, at du giver en smartbox i gave, og så er det op til modtageren selv at vælge lige dét vedkommende har lyst til. Det kunne være et weekendophold med kæresten.

Hvis det er wellness, der står på ønskelisten, så er der rigtig mange muligheder. Vores oplevelsesgaver har mange tilbud, og de kan indløses rigtig mange steder. Men al information følger med gaven, og så kan modtageren selv vælge tid og sted. Det er mere og mere brugt at give oplevelsesgaver, og markedet vokser for hver dag der går. Og et er sikkert – man går sjældent galt i byen med en oplevelsesgave til en fødselsdag, et bryllup eller en konfirmation.

Er du en action-præget person, og har venner der er som dig, så har vi bl.a. en action-pakke som indeholder helikopterflyvning, gokart eller racerbilkørsel. Det er nok for de mere fartgale, men et stort hit. Til vands, til lands og i luften. Der er frit valg på alle hylder. En oplevelsesgave kan sagtens byttes. Så hvis det alligevel ikke lige var det store hit hos modtageren, så fortvivl ikke. Vi bytter med et smil. Det sker ikke så tit at vi bytter, da folk selv beholder gaven og bruger det, eller også giver de det til nogle andre. Det er jo også en mulighed.