Børn

Vis som Gitter Liste

Varer 1-50 af 420

Side
pr. side
Stigende orden
 1. LEGO Technic Stor kranvogn
  Special pris 999,00 kr Regular Price 1.299,00 kr
 2. LEGO City Togskinner
  Special pris 127,95 kr Regular Price 159,95 kr
 3. LEGO DUPLO Togspor
  Special pris 127,95 kr Regular Price 159,95 kr
 4. LEGO City Isvogn
  Special pris 127,95 kr Regular Price 159,95 kr
 5. LEGO Star Wars Barnet
  Special pris 599,95 kr Regular Price 749,95 kr
 6. LEGO Creator sportsvogn
  Special pris 71,95 kr Regular Price 89,95 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-50 af 420

Side
pr. side
Stigende orden

Vores børns univers er jo fantastisk – både for dem og for os forældre. Der er fuld fart på hele tiden. Nysgerrige og målbevidste undersøger de verden og i morgen gennem leg, læring, sport, computerspil og meget andet. I de helt unge år er det ikke meget de gør i shopping, og interesserer sig ikke rigtigt for det. Det er noget de voksne gør. De forsyner os med, hvad vi nu skal bruge i hverdagen. Jo ældre de bliver, des mere bevidste bliver de om, hvad de vil og hvad de ønsker. Her er billigt.dk et godt redskab til at kigge på f.eks. tøj og sportsudstyr sammen. Så kan ungerne pege deres valg ud for forældrene, og så kan man sammen tale om indkøb og ikke mindst økonomi. På den måde lærer de unge om at handle på internettet. 

Hos Billigt.dk har vi et stort sortiment til børn og unge, og der er masser at vælge imellem. Vi oplever ofte, at de unge vil have det samme som de andre, og det er forståeligt nok. Man vil jo ikke skille sig ud. Men vi synes også, at vores udvalg skal gøre det legalt, at udtrykke forskellighed og personlig stil. I mange år har det været ”smart” at ligne de andre, og vælge som de fleste. Det er lidt underligt, når man tænker på, at butikkerne bugner af modelvalg, farvevalg, og udvalg i det hele taget. 

Børn og unge vokser i den grad ud af tøj og interesser. Det er en udvikling som synes uden ende for os forældre. Lige pludselig er der lagt 2 størrelser til. Det kan være svært at forholde sig til, og det kan være svært at time indkøb med voksealderen. Da vi jo bytter med et smil, behøver forældrene ikke at få grå hår i hovedet. Vi er vant til at håndtere bytteservice, og ved, at det er en del af forbrugernes tillid og tryghed, når de handler online.